Лечебни кризи

Съдържание

Лечебни кризи свързани с детоксикацията

Може би вече сте чували за Лечебните кризи, докато сте разучавали метода на прочистване за достигане на пълно здраве. Разбирането на това е от жизненоважно значение за вашето пътуване до крепкото здраве, тъй като сме програмирани да вярваме, че щом променим диетата си, трябва да се почувстваме веднага по-добре. И това може и да се случи през първите 2 до 3 дни, но много често след това ще получите лечебна криза.

Какво е лечебна криза?

Докато токсините под формата на киселини (не забравяйте, че има само две страни на химията – алкална и киселинна) си проправят път от тялото, вие ще почувствате някои уникални преживявания под формата на:

Болки и спазми
Симптоми, подобни на настинка и грип
Болките от стари наранявания ще се появяват отново
Различни емоционални състояния
Кожни проблеми
Връхлитане на стари спомени

Те обикновено продължават не повече от два до пет дни, но понякога може да се стигне и до две седмици! И въпреки това не са повод за безпокойство, но е изключително важно да сте наясно какво се случва, защото това е моментът, в който сте най-слаби и уязвими. С това имам предвид, че степента на издръжливост ще се задейства и това се отнася понякога дори за най-опитните в детоксикацията. Може да почувствате лека болка и първата ви мисъл ще бъде как да я спрете, а представете си, ако почувствате малко по-силна болка, много хора биха се уплашили и отказали напълно.

Затова, причината поради която наричаме детоксикацията изкуство, е, че понякога може да се наложи да я „забавите“. Направете това само когато изпитвате толкова голям дискомфорт, че не можете да се справите или е твърде стресиращо. Във всеки останал случай е препоръчително да „продължите“ и да „прокарате“, ако можете.

Прочетете новата ми статия Детоксикация на организма!

Как да забавим детоксикацията и нейния процес?

За да забавите детоксикацията, можете просто да започнете да ядете повече салати или зеленчуци на пара. Забавянето на детоксикацията означава, че ще се „чувствате“ по-добре, но не бъркайте това с оздравяването и не започвайте да обвинявате за проблемите си плодовете. Когато киселините започнат да се движат и излизат, може да не е приятно, но определено ги искате да излязат. Помнете:

„Плодовете разкриват вашите слабости“

Като се има предвид всичко това, няма проблем да направите нещо, за да облекчите всеки дискомфорт, който може да имате и да облекчите пътуването си.

Ако установите, че имате силно желание, изберете антипаразитни билкови формули, които да прочистят вашия стомашно-чревен тракт, но помнете златното правило, винаги поддържайте бъбреците си по време на детоксикация и проверявайте дали филтрират. Билкови формули за подсилване на тези органи, също е чудесна идея. Консултацията със сертифициран детокс специалист винаги е добра идея, ако сте много напреднали с проблема относно здравето си.

Разбира се, ако изпитате някакъв тежък симптом, който ви причинява много безпокойство, незабавно се свържете с вашия здравен специалист.

Така че не забравяйте, че по време на детоксикация се появяват и връщат стари болки или настинка и грипоподобни симптоми. Лечебната криза трябва да бъде приветствана, тъй като всъщност се сбогувате с лошото си здраве. Научете се да им се наслаждавате, защото те са знак, че тялото ви се лекува и крепкото здраве е следващата ви спирка!

Повече за лечебните кризи, можете да видите тук.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПОСЛЕДНИ ПОСТОВЕ

Книгата пътува към теб!

ВАЖНО!
Първо ще получиш имейл, чрез който трябва да потвърдиш, че това е истинската ти поща и веднага след това ще получиш книгата! (провери папка спам и промоции за първият имейл)