ЗА КРИСТИНА

Запознайте се с мен!

Като един върл фрутарианец ще се постарая да изложа цялата полезна информация, свързана с детоксикацията, самолекуването и красотата отвътре навън, която ми помогна през годините да достигна крепко здраве, енергичност и щастие.

Без значение на каква възраст сте, здравето е един от най-големите ви активи, докато изживявате своето пътуване на тази планета. Поколения наред човекът е бил в неведение относно правилните хранителни нужди на тялото си. Не е трудно да се разбере правилната храна, която човек трябва да консумира, което просто е отразено във физиологичния дизайн на човешкия ни вид. Наричани от мнозина всеядни, хората всъщност са плодоядни. Диетата на човека трябва да се състои предимно от плодове и зеленчуци, вместо мъртви животни, тяхното мляко и пасивни храни (зърна и боб).

Поради вида на храните и химикалите, които човекът е (и консумира), хората са създали състояние на токсичност, генетична слабост, гниене и дегенерация на клетки, невиждани досега при нито един вид.

Разбирането на това и какво трябва да се направи, за да се обърне подобно състояние, е жизненоважно за запазването на нашия вид и за изживяване на Истинско здраве. Има толкова много дезинформация, главно заради големия бизнес, че човекът е объркан и разочарован.

Моят “център” е посветен на истината и използва регенеративната детоксикация, за да помогне на хората и животните да се върнат към здравето и така повече от 4 години. Протоколите, които създавам са специално за хората, чиято цел е крепко здраве и по-пълноценен и щастлив живот.

Истинското щастие е комбинация от физически, емоционален и психически баланс с по-широко разбиране за това кой сте вие като индивид в действителност. Надявам се да харесате моят уебсайт и ако имате нужда от помощ или имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с мен на и-мейл: kristetika@gmail.com

Не се примирявайте с нещо, което можете да промените!
Желая ви щастие и ви очаквам с нетърпение!


Със загриженост,
– Кристина Манасиева, Kristexy

Книгата пътува към теб!

ВАЖНО!
Първо ще получиш имейл, чрез който трябва да потвърдиш, че това е истинската ти поща и веднага след това ще получиш книгата! (провери папка спам и промоции за първият имейл)