ОНЛАЙН КУРС

Гимнастика за долна част на лице

Тази програма включва упражнения по точкова проработка в зоната на овала на лицето, назолабиалната област и скулите с помощта на прости и разбираеми техники, които ще ви отнемат не повече от 30 минути на ден.

Цена: 125  35лв

Експресно възстановяване на вашата красота и младост

Стегнат овал

Регулярните упражнения ще ви помогнат да премахнете двойната брадичка, да се избавите от бръчките в назолабиалната област.

Пухкави устни

С помощта на авторските упражнения ще увеличим обема на устните до природно заложения ни максимум и ще вдигнем ъгълчетата на устата.

Здравословен лифтинг

За един месец с упражненията ще възвърнем тонуса на кожата и ще се сдобием с лифтинг ефект без игли и ботокс. Вие ще почувствате моментален ефект още след първите техники.

Свеж вид

На курса ще се избавим от бръчките в назолабиалната област, благодарение на което ще възвърнем моминския свеж вид на лицето.

Кой ще води курса?

Казвам се Кристина. Определено знам как да ви помогна: изгладете бръчките, премахнете гънките, прогонете подуването и се влюбете в отражението си. Опитвам всички методи върху себе си и споделям с учениците само най -ефективните начини за подобряване, подмладяване и трансформация. 

Често Задавани Въпроси

Запиши се за гимнастика на долна част на лицето

Цена: 125  35лв

Ще се свържем с Вас веднага след изпратения от Вас емайл за да ви дадем инструкции за плащане и достъп до курса.

Книгата пътува към теб!

ВАЖНО!
Първо ще получиш имейл, чрез който трябва да потвърдиш, че това е истинската ти поща и веднага след това ще получиш книгата! (провери папка спам и промоции за първият имейл)