ПРОГРАМИ

ПАКЕТИ ЗА РАЗКРАСЯВАНЕ

Гимнастика, упражнения, различни техники за самомасаж и най-съкровените тайни на Kristetika, които ще премахнат назолабиалните гънки и бръчки по челото, ще стегнат лицето и брадичката, ще намалят отока и ще върнат кожата към свеж вид. Те също така ще направят очертани скули и ще помогнат за постигане на забележим лифтинг ефект.

ЛИСТ С ПАКЕТИ

Гимнастика за горна част на лице

Курсът се състои от 31 прости упражнения, които изглаждат бръчките между веждите и на челото, премахват сините кръгове и торбички под очите, избавят от болки в главата.

В курса се фокусираме върху челото, глабеларните бръчки (междувеждието), веждите, увисналите клепачи, синините и торбичките под очите, назолакрималната бразда и главоболието.

Гимнастика за долна част на лицето

Курсът се състои от 31 прости упражнения, които ще оформят овала на лицето, ще премахнат двойната брадичка, ще изгладят назолабиалната област и ще подчертаят скулите.

Тази програма включва упражнения по точкова проработка в зоната на овала на лицето, назолабиалната област и скулите с помощта на прости и разбираеми техники, които ще ви отнемат не повече от 30 минути на ден.

Очаквайте скоро и новото попълнение от пакети
за разкрасяване от КРИСТЕТИКА.

Отзиви

Face Procedures

Mauris cursus posuere sem non fermentum donec condim tum, nibh ut viverra molestie, urna dui convallis tortor, sed dignissim arcu ex sed

Skin Treatments

Mauris cursus posuere sem non fermentum donec condim tum, nibh ut viverra molestie, urna dui convallis tortor, sed dignissim arcu ex sed

Книгата пътува към теб!

ВАЖНО!
Първо ще получиш имейл, чрез който трябва да потвърдиш, че това е истинската ти поща и веднага след това ще получиш книгата! (провери папка спам и промоции за първият имейл)