ОНЛАЙН КУРС

Гимнастика за горна част на лице

Курсът се състои от 31 прости упражнения, които изглаждат бръчките между веждите и на челото, премахват сините кръгове и торбички под очите, избавят от болки в главата.

Цена: 125  35лв

Експресно възстановяване на вашата красота и младост

Очи

Уникалните упражнения ще ви помогнат да отворите очите си, да повдигнете увисналия клепач, да се отървете от пачия крак, торбички и синини под очите.

Чело

С помощта на прости техники за самомасаж ще изгладим бръчките по челото и ще премахнем бръчките между веждите.

Здраве

Нашият пакет ще помогне не само за подмладяване, но и за премахване на главоболие, мигрена, шум в ушите и лекота в очите.

Тонус

Ще раздвижим лимфата, ще премахнем отоците и ще възстановим тонуса на кожата. Ще почувствате незабавен ефект след първите видеоклипове.

Кой ще води курса?

Казвам се Кристина. Определено знам как да ви помогна: изгладете бръчките, премахнете гънките, прогонете подуването и се влюбете в отражението си. Опитвам всички методи върху себе си и споделям с учениците само най -ефективните начини за подобряване, подмладяване и трансформация. 

Често Задавани Въпроси

Запиши се за гимнастика за горна част на лице

Цена: 125  35лв

Ще се свържем с Вас веднага след изпратения от Вас емайл за да ви дадем инструкции за плащане и достъп до курса.

Книгата пътува към теб!

ВАЖНО!
Първо ще получиш имейл, чрез който трябва да потвърдиш, че това е истинската ти поща и веднага след това ще получиш книгата! (провери папка спам и промоции за първият имейл)