Отговорност 50/50

Съдържание

Много мъже искат да споделят отговорността във връзка си с една жена! Да работиш наравно с него, да си поделяш 50/50 разходи, да станеш силна и независима. Ох момчета, какво ви очаква…

В този формат на отношения вие мъжете се превръщате в източник на опасност за жената, казвайки, че вече не сте готови да бъдете гарант за безопасност. – „Сега си сама за себе си…“

Природата и психологията на жената са такива, че, чувствайки заплаха, в нея автоматично се задействат инстинктите за самосъхранение. Разликата е очевидна! Жена, спасяваща живота си и мъж, воден от неяснотата на ума си. Кой ще спечели?

Човече, ти дори не си представяш, че сривът на твоята мъжка природа е започнал. Опитвайки се да направиш от Любимата си свой партньор, си копаеш дупка, в коята да паднеш, със собствените си ръце.

В най-добрия случай котенцето ти ще си отгледа такива яйчица, че всеки би завидял! А ти, осъзнавайки окаяността си, ще се опиташ да я унижиш, за да почувстваш малко превъзходство!

В най-лошия случай (за теб), тя дори няма да се опитва да ти докаже нещо и ще намери нова опора и защитник в лицето на друг мъж. Например любовник, до когото инстинктите за самосъхранение заспиват и женската природа се събужда (макар и временно).

Извод! Веднага щом една жена до теб загуби собствената си „слабост“, тя губи интерес към продължението на рода. Казано по-просто, няма да й пука дали комарът ще те ухапе или ще се изгубиш завинаги в гъбената гора. Отидохте отвъд закона за енергийния обмен! Сега тя е способна да оцелява сама, което означава, че твоята жена не вижда разлика дали ти си жив или мъртъв! За нея ти вече си отишъл в забвение!

Намерих тази интересна информация в Инстаграм и реших да я споделя с вас. Тя беше на чужд език и я преведох, а за автора пишеше – Марк Бартон

Кристина – www.kristetika.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПОСЛЕДНИ ПОСТОВЕ

Книгата пътува към теб!

ВАЖНО!
Първо ще получиш имейл, чрез който трябва да потвърдиш, че това е истинската ти поща и веднага след това ще получиш книгата! (провери папка спам и промоции за първият имейл)