Детоксикиращо меню за смелите

Съдържание

Това меню е за онези, които твърдо възнамеряват да постигнат трайно добро здраве и жизненост. То би трябвало да се следва също така от хората с хронични и особено с дегенеративни проблеми или травми, например рак, диабет, мултиплена склероза, Паркинсова болест, травми на гръбначния мозък и болест на Лу Гериг, както описва в енциклопедията си д-р Морс.

Ние също се придъжраме към това меню, след дълга детоксикация само на плодове и сокове, за да преборим рака и да изчистим метастазите по цялото тяло. Повече за това – тук.

Старайте се при възможност да се снабдявате с екологично чиста храна. Изсипете две капачки кислородна вода и сока от два лимона в голям съд с вода, като можете да добавите и щипка сол и оставете плодовете и зеленчуците да киснат в течността около 5 минути, после изплакнете. Ако искате, можете да ги изстържете с четка за миене на зеленчуци.

Бъдете щастливи и релаксирайте, докато се храните. Старайте се да не пиете течности по време на хранене. Нека хранителните ви навици бъдат прости и забавни.

Прочетете новата ми статия Детоксикация на организма!

Днешните специалитети

Закуска

Изберете едно.

1. Плод

2. Диня или пъпеш

Изберете който и да е плод, комбинация от плодове* или дини и пъпеши, които ви харесват. Към плода могат да се добавят малко сушени плодове или кокосов орех.

Сок между закуската и обяда

Изпийте чаша от 250 до 300 мил прясно изцеден сок. Повече за соковете и техните комбинации – тук.

Обяд

Изберете едно.

1. Голяма салата

2. Плод

3. Диня или пъпеш

Салатата може да бъде от какъвто и да е суров зеленчук.

Сок между обяда и вечерята

Изпийте чаша от 250 до 300 мил прясно изцеден сок.

Вечеря

Изберете едно.

  1. Голяма салата
  2. Плод
  3. Диня или пъпеш

Салатата може да бъде от какъвто и да е суров зеленчук.

Междинни закуски

Леките закуски между основните хранения трябва да се състоят само от пресни плодове, сушени плодове и плодови или зеленчукови сокове.

Два от най-хубавите сокове

Приготвени само от един вид плод, това са два от най-хубавите сокове за детоксикация – ябълка и грозде. Те осигуряват много калций, като същевременно прочистват черния дроб и бъбреците и хранят нервната и ендокринната системи.

Гроздов сок

Изцеждайте гроздето заедно със семките и дръжките. Действие: унищожава туморите; стимулира лимфата; отстранява свободните радикали; отсранява токсините, включително тежки метали и минерали. Укрепва сърцето и кръвоносната система.

Ябълков сок

Богат на ензими сок, подпомагащ храносмилането; осигурява аминокиселини; елиминира свободните радикали; укрепва тялото.

Не се препоръчва сок от ананас (бутилиран), от червени боровинки или сини сливи.

Плодовете са превъзходна храна за главния мозък, нервите и жлезите. Освен това прочистват тялото. Зеленчуковите сокове възстановяват строежа на тялото, особено на костната, мускулната и съединителната тъкан.

Един от най-големите ни недостатъци е, че не слушаме. Хората не слушат нито Бог, нито телата си. Смятаме, че ни контролират умът и емоциите. Те обаче са само обусловени инструменти, които можем да използваме, за да творим живота си. Традицията, общественият морал и вярванията за това, кое е добро и кое – лошо, обучението, през което преминаваме, обуславят нашият ум и емоции. Днес, когато най-големите корпорации и асоциации са се фокусирали върху парите и властта, ни обучават да живеем токсично и ни продават средства за това. Освободете се от влиянието и зависимостта и се върнете към предопределения от Бог начин за поддържане на здраве и жизненост.

Желая ви щастие!

Instagram

TikTok

Youtube

www.kristetika.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПОСЛЕДНИ ПОСТОВЕ

Книгата пътува към теб!

ВАЖНО!
Първо ще получиш имейл, чрез който трябва да потвърдиш, че това е истинската ти поща и веднага след това ще получиш книгата! (провери папка спам и промоции за първият имейл)