Силата на билките

Съдържание

За билките и тяхното положително влияние върху човека

Не съм експерт в билките, но много чета по темата. Все още ги изучавам и изпробвам върху себе си. Имам желанието да наблегна все повече на билките по нашите родни земи. Мисля, че имаме с какво да се похвалим.

Вече много хора знаят, че използването на билки е жизненоважно за възстановяването на здравето на човека. Казват, че мощта им да предизвикват процеса на прочистване и регенериране изобщо не можел да се сравнява с произвежданите от хората добавки или химически медикаменти.

Благодарение на силното си прочистващо въздействие билките дават тласък на тялото да се прочисти от всички препядствия и по този начин се подобрява притокът на кръв, лимфа и енергия към клетките. Независимо от това, ако не се алкализирате и прочиствате от отровите, които убиват тялото ни, шансът да бъдем здрави е незначителен.

Превъзходството на билките се крие в мощните им лековити съставки, като кумарини (съсирващи фактори), танини (астрингентни свойства), антиоксиданти (имунитет), горчиви съединения.

Билките имат специфично действие, защото Бог е предназначил всяка билка да въздейства на определен тип тъкан или част от тялото. Например въздействието на билките като – корен от сладник, соу палмето и свещен витекс, е много по-всеобхватно. Те подсилват кръвоносната система и половите органи и действат противовъзпалително. Противопаразитни билки като обвивка от черен орех и мравчено дърво не само убиват паразити, но и подсилват имунната и ендокринната системи.

Антибиотиците са сулфатни лекарства и неорганичната сяра от тях се акумулира в тъканите на тялото и ги уврежда. Антипаразитните билки също така възстановяват и подсилват клетките, като най-хубавото и най-важното за билките е, че те влияят положително върху цялото тяло.

Препоръчват се билкови тинктури. „Ние сме живи същества и се нуждаем от живи храни и билки, за да се излекуваме“ – казва д-р Морс. Суровата билка има стократно по-голяма сила в това отношение от подложената на топлинна обработка.

Билките са храна. Те са изградени от протеини (аминокиселини), въглехидрати (нишестета и захари) и мазнини. Съдържат много растителни фибри (целулоза), които са жизненоважни за здравето на стомашно-чревния тракт. Както е казал известният натуропат Хипократ: „Нека храната бъде вашето лекарство и лекарството ви бъде храна“

Има само няколко билки към които трябва да се подхожда предпазливо, като кората от хининово дърво.

Не се страхувайте от това, което Бог е създал, за да го употребявате. Просто научете кои билки за какво се използват. Господ е създал билки за всичко – от растежа и възстановяването на костите до регенериране на нервите. Те са най-големите лечители, особено когато се използват успоредно със суровоядството.

Добре е да изучим колкото може по-добре 50-100 от най-добрите и най-силните билки в нашата страна. Тези билки ще се погрижат добре за нас. Има билки обаче, които следва да не се пренебрегват – женшен, гинко билоба, джинджифил, мравчено дърво и някои лечебни гъби. Аз започнах от 0-та и до ден днешен ги изучавам, но не съм експерт. Обещах обаче да споделя с вас тези билки, които пие моят роднина съвместно с детокса, за да излекува рака.

Не държа никой от вас да си купува или да ползва същите билки. Вие трябва да изучите добре проблема и организма си, преди да подходите към тях. Четете в тази насока и разберете, кои билки са най-благоприятни за състоянието ви, каквото и да е то в момента.

Билки според Нашите нужди:

1. Куркумин – високо качество!

2. Кварцетин

3. Чай на Куцаров, но задължително с Бучиниш – 15 пакета

4. Етерично масло – Смирна и Римска лайка

5. Хлорен диоксид – лекува ракови клетки

6. Терапевтичен клас – Етерични масла от Тамян, Мащерка, Карамфил, Розмарин

7. Селфуд (CellFood) – капки

8. Гравиола

9. Маслинов лист – капсули

10. Чанкапиедра

11. CBD 10%

12. Анаму

13. Масло от арника (смесваш с етеричните масла) 14. Superfood капсулите на д-р Морс

14. Superfood капсулите на д-р Морс

Фармацевтичните компании целят да насадят в хората страх от употребата на естествените храни и лекарствата на Господ. Никога не трябва да се страхуваме от природата или нейните продукти. Просто изучете онова, което други са използвали и правили в продължение на стотици хиляди години и винаги защитавайте правото си да имате възможност да използвате храните на Господ.

Желая ви щастие!

Instagram

TikTok

WebSite

YouTube

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПОСЛЕДНИ ПОСТОВЕ

Книгата пътува към теб!

ВАЖНО!
Първо ще получиш имейл, чрез който трябва да потвърдиш, че това е истинската ти поща и веднага след това ще получиш книгата! (провери папка спам и промоции за първият имейл)